Tuesday, April 10, 2012

Tudung Bawal Lerang 60

Clearance Sale !!
Grab it now..while stock last...........
Cepat !! Tinggal 2 helai je ni..


Ini contoh gambar jarak dekat..................






Walaupun tudung ekspress ataupun tudung awning semakin banyak di pasaran dan semakin mendapat tempat di hati pengguna , ramai yang masih meminati dan tercari-cari tudung bawal lerang 60 ini kerana tudung bawal lembut dan tidak panas. Tudung bawal yang saya ada ni pun exclusive dan very limited.
Warna mengikut no kod :-

01-oren pekat  SOLD OUT !
02-pink  SOLD OUT !
03-biru turqoise
04-putih  SOLD OUT !
05-dark purple  SOLD OUT !
06-coklat muda  SOLD OUT !
07-teh susu
08-hijau gelap  SOLD OUT !
09-peach  SOLD OUT !
10-kuning  SOLD OUT !
11-peach cair  SOLD OUT!
12-biru turqoise  SOLD OUT !

Normal price : RM 25.00 
sekarang RM 20.00 sahaja sehelai...



Posted by Picasa

2 comments:

  1. Salam kakak, ada lagi tak ye tudung bawal ni?
    sy berkenan yg 01, 05 and 08 tu lahh..

    klau ada contact sy ye: nazirah118@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. o1 dan o5 ada lagi..tapi 08 dah sold out, dik..

      Delete